Wat is een uitgebalanceerd dieet?

We weten dat de meeste van onze klanten een individuele behandeling verwachten. Dit is begrijpelijk, maar niet iedereen begrijpt de principes van onze services en wat we te bieden hebben. Van de diëten die we verstrekken wordt verondersteld dat ze de juiste hoeveelheid calorieën bevatten, die regelmatig worden geconsumeerd zal helpen de gestelde doelen te bereiken, maar bovenal zijn ze gericht op het stabiliseren van de consumptie van macronutriënten in de dagelijkse modus. Het is een veelgemaakte fout om een ​​uitgebalanceerd dieet te verwarren met een gepersonaliseerd dieet. In het geval van een uitgebalanceerd dieet dat is opgenomen in ons cateringaanbod, zorgen we ervoor dat mensen die ons eten bestellen voornamelijk iets ontvangen dat gezond is, we geven ook om smaak en variëteit, hoewel de essentie is om in dit geval een evenwicht van macronutriënten te behouden, om:

15-20% Eiwit
50-60% Koolhydraten
25-30% Vetten

Natuurlijk, als er voedselintoleranties zijn, chronische ziekten, allergieën of iemand gewoon niet van iets houdt, merken we dit in het begin op en proberen we ongewenste producten uit het dieet van een dergelijke klant te verwijderen, maar het blijft nog steeds een uitgebalanceerd dieet.

Wat is het verschil tussen een uitgebalanceerd dieet en een gepersonaliseerd dieet?

Goede vraag … Het antwoord is eenvoudig. Voor een persoonlijk dieetis direct contact met de klant vereist. Vervolgens regelen we een individueel consult, voeren we een feitelijk interview om de individuele behoeften nauwkeurig te kunnen bepalen en kiezen we een belangrijk voedingsmodel voor een geïsoleerd geval. Wij bieden de service om een ​​dergelijk voedingsplan te regelen dat geschikt is voor alle factoren die van invloed zijn op de stand van zaken en veronderstellingen die we willen implementeren.

Deze service is beschikbaar op afspraak per telefoon, maar we bieden geen catering voor de levering van maaltijden. In het geval van gepersonaliseerde diëten bieden we periodieke klantenzorg, met als doel een individueel dieetplan en trainingsplan op te stellen dat rechtstreeks is afgestemd op de behoeften van de klant. De kosten van deze service bedragen 99 € / maand, waarbij de klant ontvangt:

  • Individueel overleg met een diëtist / trainer
  • Een voedings- en trainingsplan opstellen
  • Een keer per maand 1: 1 persoonlijke training in de sportschool

U kunt extra trainingssessies kopen op afspraak. De kosten van de sessie met een personal trainer worden individueel ingesteld.

Individueel overleg

Het is mogelijk om individueel overleg met onze diëtist te regelen om ons te informeren hoe we verder moeten gaan om goed, verstandig en natuurlijk gezond te eten. We bieden alleen feitelijke kennis, we leggen de werkwijzen in afzonderlijke gevallen uit. De kosten van een dergelijk individueel consult bedragen 35 € / uur, waarbij de specialist voor deze prijs de voedingsprincipes uitlegt en advies geeft over wat u in ons geval moet zoeken om gezond te eten en u goed te voelen.

Trainingsplannen

Ons team bestaat niet alleen uit diëtisten. Wat we doen is onvermijdelijk verbonden met sport. In ons team hebben we gekwalificeerde personal trainers die u helpen een wijs en natuurlijk trainingsplan op maat van u te maken, zodat u de aannames die moeten resulteren in het behalen van het gewenste cijfer snel en effectief kunt implementeren. De kosten voor het regelen van een dergelijk individueel trainingsplan bedragen 35 €.

We gebruiken geen sjablonen bij het maken van voedings– en trainingsschema’s! De klant en zijn individuele behoeften tellen, dus door gebruik te maken van onze diensten bent u ervan verzekerd dat u niet op regelmatige basis bediend wordt ,, kopiëren>plakken”

U kunt elke dag tussen 9.00 en 21.00 uur telefonisch contact met ons opnemen

Luiza +31 647 953 326

Patryk +31 619 696 485

This post is also available in: Pools Engels