KETO DIEET

Het koolhydraatarme dieet, ook wel het ketogeen dieet genoemd, is gebaseerd op:
op het elimineren van koolhydraten en deze te vervangen door vetten.

Wat is het keto-dieet en is het geschikt voor mij?

Het ketogeen dieet is voor degenen die willen afvallen. Het werkt ook goed als dieet voor diabetici, en meer bepaald bij mensen die lijden aan type II diabetes.

Het keto-dieet is gebaseerd op het elimineren van koolhydraten en deze te vervangen door vetten. In de eerste weken van het dieet bevindt ons lichaam zich in de aanpassingsfase (overschakelen om energie uit vetten te halen). Tijdens deze periode kunnen er verschillende bijwerkingen zijn, zoals honger, verveling, vermoeidheid, prikkelbaarheid. Na de aanpassingsfase worden ketonlichamen die in onze lever worden geproduceerd de energiebron, waardoor ons lichaam zijn eigen vetophopingen begint te verbranden, en we voelen grotere efficiëntie, lichtheid, meer energie gedurende de dag, verminderde eetlust, we stoppen met het verzamelen van overtollig water in het lichaam.

Het KETO-dieet is gebaseerd op:
• Vet vlees
• Vette vis
• Eieren
• Olieachtige gele kaas, blauwe kaas, verwerkte kaas, mascarpone, etc.
• Dierlijke en plantaardige vetten: reuzel, boter, kokosolie, olijfolie,
vette room, avocado’s, olijven, noten en zaden
• Groenten (behalve die rijk aan zetmeel en peulvruchten)
Kortom, het KETO-dieet is een voorstel voor de meest veeleisende.
Een uitdaging voor mensen die een stap verder willen gaan op het gebied van gezond eten en een onvervangbare manier om het functioneren van het lichaam van iedere
sporter te verbeteren

Onze KETO is eigenlijk LOW CARB.Onze KETO is eigenlijk LOW CARB. Ketose is een toestand van het lichaam, er is geen universeel menu dat past bij de individuele behoeften van elk van onze klanten, dus we waarschuwen voor verkeerde interpretaties. Het is onze taak om in dit dieet uitgebalanceerde maaltijden te bieden om onder de toevoer van 50 g koolhydraten in de dagelijkse pool te komen, het gehalte aan eiwitten en vetten kan variëren afhankelijk van het menu. Onthoud dat dit niet voor iedereen een aanbevolen dieet is. Het elimineren van koolhydraten uit uw dieet is niet altijd gunstig en kan uw lichaam meer kwaad dan goed doen. Voordat u voor deze optie kiest, kunt u het beste vooraf telefonisch met ons overleggen of dit in een bepaald geval de optimale oplossing is.

Aantal maaltijden beschikbaar

3 maaltijden


Ontbijt
Diner
Avondmaal

4 maaltijden


Ontbijt
Diner
II diner
Avondmaal

PRIJSLIJST

  • Onderstaande prijzen zijn prijzen per dag

3 maaltijden

  • 1200 kcal €24.90
  • 1500 kcal €26.90

4 maaltijd

  • 1500 kcal €29.90
  • 2200 kcal €32.90
  • 2500 kcal €34.90

Uzyskaj aż do 10% zniżki zamawiając catering na dłużej!

Elke extra dag van het dieet is een andere korting. Bestel uw dieet voor een langere tijd, en u bespaart tijd en geld.

znizka cennik NEW 2022

Schrap koolhydraten niet uit het dieet als u geen specifieke uitgangspunten of onderzoek heeft dat een dergelijke noodzaak bevestigt

Tegenwoordig besluiten veel mensen, volgens de “voedselmode”, om voedsel uit te sluiten zonder specifieke redenen en zonder te weten waar ze mee geassocieerd worden.

Als je gezond wilt blijven, eet dan verstandig! Als u advies nodig heeft over de selectie van een voedingsplan, is het altijd goed om ons telefonisch te raadplegen over de keuze voordat u de aankoop doet om de gewenste effecten te maximaliseren. Wij staan ​​elke dag tot uw beschikking, advies bij het kiezen van een voedingsplan is gratis. Maak hiereen afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Bekijk hoe onze klanten eten Blijf op de hoogte van onze promotionele aanbiedingen op Instagram.

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.


WEES EEN BETERE VERSIE VAN JEZELF.WEES EEN BETERE VERSIE VAN JEZELF.

Bestel vandaag nog uw dieet en onze koks en voedingsdeskundigen zorgen voor de rest. Hier vind je een effectief dieet om af te vallen en aan te komen.

Er gaat niets boven een gezond en snel dieet!