Waarom pro-fit catering?

De inspiratie voor de oprichting van het bedrijf was het feit dat het op de Nederlandse markt moeilijk is om toegang te krijgen tot dit soort diensten gekenmerkt door professionaliteit en een volledig individuele benadering van elke klant.

We hebben besloten een nieuwe kwaliteit van diensten te introduceren. Pro-fit Catering wordt gecreëerd door mensen met een passie voor koken, maar vooral de nodige kennis om professioneel een individueel dieetplan voor iedereen op maat te maken.

Ons doel is om te voldoen aan de behoeften van de markt, maar vooral om mensen bewust te maken van het belang van goede voeding in ieders leven. Door de juiste verhoudingen van macronutriënten te kiezen, hun beste bronnen en de principes van gezonde voeding na te leven, zijn we in staat om voor de gezondheid van ons lichaam te zorgen, het welzijn te verbeteren en uw elke dag ten goede te veranderen!

Het idee om een ​​bedrijf op te richten ontstond in 2018 in de hoofden van twee mensen die elke dag een gelukkige relatie creëerden, geboren uit gedeelde passies zoals sport en een gezonde benadering van voeding. Beide gekwalificeerde diëtisten, actief in de sport, willen we u helpen de effecten waar u van droomt, gezond en comfortabel in uw eigen lichaam te krijgen.

Vergeet niet dat het dieet op u moet worden afgestemd, en niet u op het dieet!

This post is also available in: Pools Engels